Beker van België dames

VMF organiseert jaarlijks de Beker van België voor damesploegen. Deze bekercompetitie staat open voor bestaande ploegen maar ook voor gelegenheidsploegen.
De wedstrijden worden afgewerkt van januari tot en met juni. In eerste instantie verdelen we de deelnemende ploegen in poules. Nadien schakelen we over naar rechtstreekse uitschakeling.

Inschrijven kan vanaf nu tot 15 januari via onderstaand formulier! Gelieve hierbij alle gevraagde gegevens in te vullen zodat we kunnen contact opnemen met de verantwoordelijke van de club.
Voor de inschrijvingsprijs van 25 euro hoeft u het alvast niet te laten. Het inschrijvingsgeld kan u storten op rekeningnummer BE97 4474 6174 2149 van VMF.

Ook ploegen die niet bij de Vlaamse Minivoetbalfederatie zijn aangesloten kunnen uiteraard deelnemen. Na de online inschrijving ontvangt de verantwoordelijke van de ploeg een login om alle speelsters in te schrijven via VMF@mini (http://ledenbeheer.vmf.be). Enkel de ingeschreven speelsters zijn speelgerechtigd om deel te nemen aan de Beker van België dames. Er kan alle dagen van de week gespeeld worden op data door beide ploegen te bepalen en binnen een vastgelegde termijn.

Geïnteresseerde clubs kunnen allerlei bijkomende informatie ontvangen via e-mail naar kevin@vmf.be of via het telefoonnummer 09/220.83.82

Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de sport- en spelreglementen van VMF. Het volledige reglement is beschikbaar op www.vmf.be.
De finale wordt gespeeld op zaterdag 20 mei 2017.